Betalingsmogelijkheden

iDEAL_300x75_dubbel

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. De mogelijkheid om te betalen met iDEAL of de zichtbaarheid van het logo zegt niets over de betrouwbaarheid en service bij de levering door de webwinkel.

Hoe werkt iDeal?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • Je bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar je je bankzaken al online regelt
  • Je komt direct in het bekende internetbankierprogramma van je bank
  • De relevante gegevens van je aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed
  • Je ontvangt een bevestiging van je bank
  • Je keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Wil je eerst een demo proberen? Doe dat via deze link.

overboeking

Hoe werkt een overboeking?

LET OP: deze betaling is niet te verwarren met de betaaloptie “Achteraf betalen” van AfterPay

Zodra je een order geplaatst hebt ontvang je een factuur met daarop het rekeningnummer van Bereijk BV. Je order wordt verder opgepakt zodra het geld bij ons op de rekening staat. Vergeet niet het ordernummer te vermelden bij je overboeking.

Deze betaaloptie brengt altijd vertraging met zich mee ten opzichte van andere betaalmethoden. In sommige gevallen 1-2 extra werkdagen. Hier hebben wij geen invloed op. Wij adviseren je om iDeal te gebruiken.

afterpay_logo_xl170x34

AfterPay

AfterPay voert voor Horse24.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Horse24.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.