Dat was een drukke week!

De week is al bijna weer voorbij. Een hele drukke week. En ook nog eens erg warm. Naast dat een levering tussen Harry’s Horse en ons vertraging opliep (en enkele klanten langer moest wachten op hun bestelling), hebben wij ook alle zeilen omgegooid wat betreft onze domeinnaam.

Waar je vorige week nog binnen kwam via Harrys-Horse.nl, is nu alles wat je ziet Horse24.nl. En ik kan je vertellen dat zoiets niet met een druk op de knop gebeurd is. Toch was het belangrijk omdat sommige klanten en ruitersportwinkels in verwarring kwamen met het merk Harry’s Horse. En dat willen wij voorkomen.

Zomeractie

Ondanks dat het druk was hebben wij voldoende tijd gehad om een zomercampagne te starten. De bedoeling is dat wij de hele zomer een selectie producten in de aanbieding zetten. Tot 7 juli zijn dat de vliegendekens en vliegenitems. Mocht je een goed idee hebben voor onze zomeractie, dan horen wij dat graag!

Twitter, Facebook en Instagram

Een voordeel van onze nieuwe naam is dat we ook beter kunnen communiceren via social media. Daar zijn we dan ook maar direct mee van start gegaan. Wij vinden het belangrijk dat je ons kunt bereiken via de kanalen waar jij je bevindt. Heb je vragen over producten, je bestelling of wat dan ook dan kun je ons via onderstaande platformen bereiken. Volg je ons?

Oh ja, je kunt nu ook achteraf betalen!

Als ruitershop willen wij uitblinken in service. Ondanks dat iets tegen zit, willen wij graag dat je bij ons terug komt. Achteraf betalen voor je producten is daar een voorbeeld van. Samen met AfterPay hebben wij ook dit afgelopen week gelanceerd. Vanaf nu hoef je dus niet direct te betalen, handig toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *