Gastblog: gevallen van mijn paard

Ongeveer een jaar geleden heb ik een Harry’s Horse cap gekocht (Harry’s horse veiligheidshelm pro synthetic leather). Ik vind het leuk om te springen en doe dat ook vaak. Tijdens een training kwam mijn paard na de sprong verkeerd neer en viel ik op de grond op mijn hoofd.

Tijdens de val van mijn paard had ik een hoofdwond opgelopen. Ik moest naar het ziekenhuis. Ik had een lichte hersenschudding op gelopen. Mijn cap was kapot en kon ik niet meer gebruiken. Achteraf gezien had dit nooit mogen gebeuren want een cap moet natuurlijk voor bescherming zorgen. Ik had een nieuwe paardrijcap nodig en besloot om een cap van Harry’s Horse te kopen.

Een mooie cap, maar niet te duur

Ik wilde een mooie cap die niet al te duur was. De cap moest ook bruin zijn (ik heb namelijk ook bruine laarzen). Het belangrijkste vond ik natuurlijk dat de cap heel stevig was en lekker zat. Deze cap was perfect.

Opnieuw gevallen met mijn nieuwe cap

Ik kreeg veel complimenten over mijn cap. Na een poosje dressuur te hebben gereden besloot ik om weer een sprongetje te nemen. Dat ging alleen minder goed dan gedacht: ik viel weer van mijn paard af. Weer viel ik op mijn hoofd, maar deze keer bleef de schade beperkt! Ik heb geen last gehad van wat dan ook. Op mijn cap zat gelukkig ook geen schrammetje. In tegenstelling tot de cap die ik hiervoor had: die cap lag doormidden! Sindsdien heb ik alleen nog maar Harry’s Horse producten gekocht en ik heb er zeker geen spijt van! Mijn vriendin heeft dezelfde cap en ze is er heel tevreden mee. Zij is gelukkig nog niet gevallen maar haar paard is dan ook iets braver 😉.

Draag altijd een cap

De belangrijkste reden waarom ik dit schrijf: draag altijd een cap! Een paard kan rare sprongen maken en je kan er levenslange verwondingen aan overhouden…. Ik raad deze cap aan omdat hij veilig én erg mooi is.

Luna heeft een blog geschreven en ontvangt hiermee een tegoedbon t.w.v. € 50,- die zij via Horse24 kan besteden. Wil jij ook meedoen? Kijk op deze pagina. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *