Horse24

Heel misschien heb je mijn eerste blog toevallig gelezen. Meer dan vier maand geleden vertelde ik enthousiast dat we, toen nog op het domein www.harrys-horse.nl; een webshop waren begonnen. Inmiddels zijn we enkele honderden bestellingen verder en hebben we het hele concept van Horse24 uitgebouwd naar andere shops. Waar je op Horse24.nl voornamelijk Harry’s Horse producten vindt, zul je op onderstaande ruitershops diverse merken vinden. Wij zetten ze op een rijtje.

Het begon allemaal met Paardrijcap.nl

Het begon allemaal met de shop in veiligheidshelmen. De webshop in paardrijcaps is de nummer één voor een passende cap voor ruiters van alle niveau’s. Hier voeren wij de merken Horka, Horze, BR en Harry’s Horse. We zijn op de achtergrond ook al bezig met enkele andere merken. Het wordt dus zachtjes aan uitgebouwd.

En toen kwam Paardendeken24.nl

Wat met een paardrijcap kan, kan ook met paardendekens. Wij willen je de centrale plek bieden voor het vinden van de juiste deken voor je paard of pony. Op die plek vind je de meest belangrijke informatie voor de aanschaf van een paardendeken. Heb je inmiddels al gekeken? Ja precies; ook helemaal Horse24. Leuk hè?

Onze nieuwste aanwinst: Rijbroek24.nl

Je raad het al; datgene wat lukt bij een webshop in caps, paardendekens en een shop in Harry’s Horse producten moet ook lukken met rijbroeken. Toen ontstond de shop in rijbroeken. Ik wed dat je inmiddels al gekeken hebt(?). Ons doel is om specialistische ruitershops in te richten waar je terecht kunt voor diverse zaken. Hoewel Rijbroek24 nog niet helemaal volledig is, kun je er al wel bestellen. Probeer het eens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *