Verzendkosten Nederland & België

Vanaf € 75,- betalen wij de verzendkosten, zowel voor klanten uit Nederland als in België. Heb je een bestelling die onder de € 75,- ligt? Dan berekenen wij € 5,95 door.

Voorraad en levertijden

Op Maandag voor 14.00u. worden alle bestellingen verwerkt en artikelen besteld bij de leverancier. Op Woensdag en Donderdag worden de bestellingen die compleet zijn verzonden.Mocht het onverhoopt langer duren wordt u per e-mail op de hoogte gebracht.

Retour

Het is altijd mogelijk dat het door jou bestelde product niet aan je verwachting of wens voldoet. Wij bieden de service om binnen 14 dagen na levering het artikel te retourneren. Indien je retourzending voldoet aan onderstaande voorwaarden, kun je vervolgens het geld terug krijgen.

Een complete bestelling retourneren/herroepen

Wil je je complete bestelling retourneren? Dat kan! Breng ons binnen 14 dagen na levering op de hoogte van je retour. Dat kan via dit formulier.
Iets retourneren? Klik hier

Wanneer je je bestelling zal herroepen, vergoeden wij alle betalingen inclusief evt. leveringskosten die in rekening gebracht zijn voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je de herroeping meldt (moment van ontbinding). De retourkosten van € 5,95 worden verrekend met de terugbetaling.

Voorwaarden voor het retourneren

Je kunt een product retourneren binnen 14 dagen na levering indien deze ongebruikt en nog als nieuw te verkopen is. Het product dient compleet te zijn en indien mogelijk in originele verpakking te zitten. De kosten voor het retourneren zijn eenmalig voor onze rekening.Wanneer je gekozen hebt voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, zullen wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet aan je terug betalen.Wanneer je je bestelling ontvangt is het belangrijk dat je de bestelling controleert op beschadigingen en de compleetheid. Indien dit niet het geval is vragen wij dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Je klacht wordt altijd binnen 5 dagen in behandeling genomen.Het artikel mag retour gestuurd worden:

  • Binnen 14 dagen na levering;
  • Als het compleet en onbeschadigd is;
  • Als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • In de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden)

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen. Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Indien je retour aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dan kun je deze zonder bericht aan ons retourneren via deze link: Retour Voeg een kopie van je pakbon bij het retourpakket. Anders kan de verwerking van je retour onnodig langer duren.

Je bestelling annuleren

Het is mogelijk je bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd z.s.m. aan ons telefonisch of buiten kantoortijden per email door te geven onder vermelding van je bestelnummer.Hoe eerder wij namelijk je annulering ontvangen, des te eerder wij de verwerking kunnen stopzetten. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd.

Je bestelling geannuleerd door ons

In sommige gevallen komt het voor dat wij genoodzaakt zijn je bestelling of een artikel te annuleren. Dit kan om de volgende redenen gebeuren:

  • Het artikel is toch niet leverbaar
  • De adresgegevens zijn onduidelijk of incorrect

Als een bestelling is geannuleerd, dan komt je betalingsverplichting te vervallen of je ontvangt het betaalde bedrag terug.